dilluns, 16 de novembre del 2009

Toni Catany exposa a la Marquesa



Es tracta d’una creació relacionada amb els clàssics gandians de la literatura, en concordança amb la Setmana Literària que celebra en estos moments Gandia. L’exposició, presentada hui dilluns en roda de premsa, s’inaugurarà demà dimarts, 17 de novembre, a les 19 hores, a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós.

L’exposició que hui s’ha presentat romandrà oberta des del dimarts 17 de novembre fins al diumenge 13 de desembre a la Sala Municipal d’Exposicions de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. L’entrada a l’exposició és gratuïta i l’horari de visites és de dilluns a dissabte de 10.30 a 14 hores i de 17.30 a 20 hores i els diumenges de 18 a 20 hores.
A la presentació de l’exposició titulada L’amor i la mort en els nostres clàssics han estat presents el director del departament de Polítiques Culturals de l’Ajuntament de Gandia, Antoni Durà, el director del departament de Prosperitat i Empresa, Nèstor Novell, l’escriptor Josep Piera, autor de la introducció del catàleg i de la selecció de textos, i el propi autor de l’exposició, Toni Catany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada