divendres, 20 de novembre del 2009

Capella de Ministrers sona al Teatre Serrano


El passat 18 de novembre i en commemoració del 550 aniversari de la mort d’Ausiàs Marc, Capella de Ministrers va presentar Fantasiant, un concert integrat per composicions musicals de la segona meitat del segle XV. Música europea, francoflamenca i italiana; belles cançons i danses cortesanes, unes vegades adaptacions de la música vocal, i d’altres, peces de factura nova, elaborades per ministrers i poetes al servei de la cort del rei Alfons V el Magnànim, com el mateix Ausiàs Marc, amb qui va estar vinculat en les seues expedicions per la Mediterrània.


Les obres del concert s’han recollit en un llibre-disc, acompanyat amb textos de Ferran Garcia-Oliver i il·lustracions de Manolo Boix, i està coproduït per l’Ajuntament de Gandia.

1 comentari:

  1. Respecte al llibre recienment presentat sobre San Francesc de Borja dels autors La Parra, Piera i Company, nos es fa cap menció a la estatua nº 14 del Pont de Carlos en la ciutat de Praga (Republica Checa)que unix la Ciutat Petita (Mala Strana) i la Ciutat Vella. Problament un dels ponts peatonals mes visitats de Europa en la actualitat per raons turistiques y en la que está representat el nostre Sant, juntament amb altres Sants i que li donen una internalització a la figura de Sant Francesc de Borja.

    ResponElimina