dilluns, 22 de novembre del 2010

Guanyadores Premis Literaris Gandia



El passat divendres fou, sens dubte, el dia més important de la setmana,  ja que fou el dia en que es van donar a conèixer els guardonats amb els Premis Literaris Ciutat de Gandia 2010: la 48 edició de Poesia Ausiàs March i la 32 de Narrativa Joanot Martorell.

En un acte que es va celebrar al Saló de Corones del Palau Ducal, Gandia va conéixer un dels secrets millor guardats durant mesos: els noms de les guardonades amb aquests consolidats premis literaris. L
’escriptora i periodista a Isabel-Clara Simó, amb la novel·la Amor meva, i la professora valenciana Anna Morató, amb el poemari Teranyines foren les guanyadores, respectivament, del XXXII Premi de Narrativa Joanot Martorell i del XLVIII Premi de Poesia Ausiàs March. Unes guardonades que van tindre l’honor de rebre els prestigiosos premis en l’any del V Centenari del Naixement de Francesc de Borja, que concedeix l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques, organisme autònom de l’Ajuntament de Gandia, en el marc de la Setmana Literària. 

La cerimònia, conduïda per la periodista Gemma Fullana, va comptar amb la presència de representants d’Edició 62, que ja havien publicat els llibres guardonats, i de diferentes autoritats municipals. Arianna Savall i Miquel Àngel Cordero van ser els encarregats de tancar l’acte amb una música preciosa que va deixar al públic assistent sense paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada