divendres, 5 de novembre del 2010

Inauguració San Francesc de Borja , gran d'Espanya a la Casa de Cultura

L’Any Borja arriba a la seua fi i al mes de novembre Gandia presenta l’última gran exposició artística del V Centenari. Es tracta de la mostra Art i espiritualitat, que recull obres de pintors de la talla d’El Greco, Murillo, Ribera, Juan de Juanes, Zurbarán o Salzillo, entre d’altres. L’exposició es va inaugurar ahir dijous, 4 de novembre, a les 20 hores en la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós.

A l’acte d’inauguració es va comptar amb la presència de l’Alcalde de Gandia, Jose Manuel Orengo, el director de Polítiques Culturals, Antoni Durà, entre d’altres autoritats polítiques municipals. També assistiren els dos comissaris de l’exposició, els professors en Història Ximo Company i Joan Aliaga i el vice rector de la Universitat de Lleida.

Després de la recent inauguració de l’exposició d’art contemporani en motiu de l’Any Borja, ara li arriba el torn a l’art històric de grans pintors de la història d’Espanya. Es tracta d’una exposició que ofereix una magnífica ocasió per a aprofundir i posar en valor, l'extraordinària figura d'un home que, tenint-ho tot al seu abast, renuncià a les seues dignitats per a dedicar la seua vida a Déu.

Podeu visitar-la a la Casa de Cultura de dilluns a dissabte de 10.30 a 14h i de 17.30 a 20 h. Els dissabtes a més hi haurà a les 11.30h un taller didàctic familiar. Els diumenges l'exposició romandrà oberta de 18 a 20h.
Es faran visites guiades tots els dies a les 11.30 i a les 18h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada