dilluns, 28 de desembre del 2009

Al Prado ja tenim campanar




A pocs dies ja de donar la benvinguda a l’Any Borja de 2010, el més important de la història recent de la ciutat, el departament de Polítiques Culturals de l’Ajuntament de Gandia ja prepara tots els detalls per a la gran festa que tindrà lloc a la plaça del Prado la nit de Cap d’Any.
Segons ha explicat el director de Polítiques Culturals, Antoni Durà, es tracta d’una torre de 9 metres d’alçada, amb un rellotge a la part superior i que tocarà, des de hui mateix, els quarts i les hores fins al dia de Cap d’Any. Segons ha declarat Durà, per a fer el disseny d’aquest campanar “ens hem inspirat en la torre de l’església del Grau, perquè és una de les de Gandia que no té campanes com les habituals”.

Durà també ha dit, a la presentació del campanar, que l’objectiu de l’Ajuntament és “aconseguir una festa memorable, que la gent es divertisca i que siga un model de festa que s’utilitze altres anys”. Aquest nou campanar improvisat de Gandia, tocarà tots els quarts i les hores des de les 9 del matí fins a les 12 de la nit. I en dos ocasions al llarg del dia, a les 18 i a les 00, el campanar tocarà el reconegut “carrillón”.

El campanar està situat a un dels cantons de la part coberta del Prado, encarat al centre de la plaça, que serà el lloc on es concentrarà la gent per gaudir del concert que tindrà lloc només s’entre al nou any 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada