dimecres, 23 de desembre del 2009

Web del V Centenari


El V Centenari del Naixement de Francesc de Borja arriba a Internet. L’Ajuntament de Gandia ha presentat hui el nou portal dedicat a l’Any Borja, on els usuaris podran conèixer la programació que s’ha preparat per a tot l’any. Des de hui mateix, tots els interessats poden buscar informació exhaustiva del V Centenari a la direcció www.vcentenari.gandia.org o a través de la pestanya dedicada al portal de l’Ajuntament, www.gandia.org.

El director del departament de Polítiques Culturals, Antoni Durà, i el responsable de Marketing de l’Ajuntament de Gandia, Juanma Benítez, han presentat hui en roda de premsa la web del Centenari i el blog. Segons ha explicat Durà, la web, dissenyada per especialistes de la Universitat Politècnica de València i llançada per l’empresa ODEC, “serà una bona eina per poder gaudir del Centenari, donat que apareixen tots els actes culturals de la programació de l’Any Borja”.

A més a més, el director de Polítiques Culturals ha explicat que tota la informació allotjada al portal web dedicat a l’Any Borja, apareixerà en valencià i en castellà, per tal de facilitar la seua lectura i ús a persones de tota la geografia espanyola. Així, tant els gandians com els turistes, podran consultar aspectes com “les rutes borgianes, la història dels principals personatges de la família i altres dades d’interés”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada