dilluns, 29 de març del 2010

La Renfe s'uneix a l'any Borja

La Família Borja, protagonista a Gandia durant tot l’any 2010, va inaugurar el passat dissabte el primer tren tematitzat que Renfe dedicat a la promoció per Espanya del Vé Centenari del Naixement de Francesc de Borja.
 
L’acteva tindre lloc a l’estació de Renfe a Gandia i va contar amb la presència de l’Alcalde, José Manuel Orengo, i de Francesc Romeu, el Director General d’Innovació de Renfe.
 
Després de la inauguració del tren tematitzat es va visitar la primera de les tres exposicions fotogràfiques sobre Els Nostres Clàssics, amb fotografies del fotògraf Toni Catany, que estaran exposades a l’estació de Gandia i en altres estacions de Renfe.
 
Gràcies a un conveni de col·laboració signat dilluns passat entre l’Ajuntament de Gandia i RENFE-Operadora per a la promoció de Gandia durant l’Any Borja de 2010, el Vé Centenari del Naixement de Francesc de Borja viatjarà enguany en set trens de Rodalia i Llarga Distància (Alaris i Euromed) que tenen com a destinació ciutats com ara Madrid, Barcelona, Tarragona, Alacant, València, Valladolid, Lleó, Oviedo i Santander, entre altres.
 
Renfe calcula que més d’1,5 milions de viatgers voran les tres exposicions de fotografia sobre el Vé Centenari del Naixement de Sant Francesc de Borja del fotògraf Toni Catany, Premi Nacional de Fotografia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada