dimecres, 10 de març del 2010

Vi oficial del V Centenari de Francesc de Borja

Gandia, 10 de març. El V Centenari del Naixement de Francesc de Borja ja té un vi personalitzat. L’Ajuntament de Gandia i l’empresa de vins de la localitat, La flor del vino, han presentat aquest matí el vi del V Centenari, dedicat especialment a la figura de Francesc de Borja i que es comercialitzarà des d’aquest moment i amb el logotip oficial del Centenari. El vi es podrà trobar al Palau Ducal, tendes de souvenirs i restaurants de tota la Comunitat Valenciana.

El director del gabinet de Polítiques Culturals i màxim responsable del V Centenari, Antoni Durà, i la representant de l’empresa gandiana, Artigalas Florence, han presentat aquest nou vi que, segons Florence, “és un vi representatiu de l’event històric del V Centenari i que simbolitza la grandesa del personatge a qui va dedicat”. Per la seua part, Durà ha manifestat la seua satisfacció “per aquest tipus d’iniciatives privades que ajuden a complementar la programació que hem elaborat per al V Centenari”.

Durà ha explicat que aquest tipus d’iniciatives ajuda a “conscienciar a la societat gandiana de que estem oferint un complement al turisme de sol i platja amb tots els actes del Centenari”. A més, el director de Polítiques Culturals ha bromejat dient que “el V Centenari ja està fins i tot a taula”. Per altra banda, Florence ha explicat que s’han fet un total de nou vins, a càrrec de la bodega Alonso Sanz d’Aielo de Malferit. Es tracta de dos criances, dos joves, un tinto, un rosat, un vermut i dos misteles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada