dijous, 14 de gener del 2010

Inauguració demà a la Coll Alas de l'exposició de Santiago Mollà sobre els Borja



La Sala Municipal d’Exposicions Coll Alas enceta el 2010 amb una nova exposició dedicada al V Centenari del Naixement de Francesc de Borja. En aquesta ocasió, l’artista de Crevillent Santiago Mollà, presentarà la seua visió personal sobre la família Borja al seu treball Els Borja: cartes de família. L’exposició, que s’inaugura demà divendres, 15 de gener, a les 20 hores, romandrà oberta fins al proper diumenge 21 de febrer. L’horari de visites és de dimarts a divendres de 17 a 20.30 hores, els dissabtes d’11.30 a 13.30 i de 17 a 20.30 hores i els diumenges de 18 a 20 hores.

L’artista Santiago Mollà ens mostra les cartes dels Borja, a través de les quals reflexiona sobre el món interior de què són reflex. L’origen d’aquesta exposició està en una altra, Els Borja, cartes i territoris, realitzada al Palau Ducal, i que ara s’ha revisat i ampliat. Bàsicament, es tracta d’una visió personal sobre els personatges més coneguts dels Borja, a través del recurs plàstic que Santiago Mollà denomina cartes.

Aquestes cartes de Mollà són cal•ligrafies basades en la repetició exagerada de punts i la utilització de colors i formes planes de significat i contingut. Pintures, escultures i fotografies per a plasmar elements extrets de la història i de la llegenda d’aquests personatges extrems, on l’espai terrenal i l’espiritual es confonen.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada