dijous, 7 de gener del 2010

La família Borja rep als reis mags




Arriba la nit més màgica per als xiquets i xiquetes de Gandia. La ciutat va rebre la visita de ses Majestats els Reis Mags d’Orient, que van arribar des de les seues exòtiques terres per portar els regals que, durant un any, han esperat tots. I enguany, la gran novetat a Gandia fou la participació de la família Borja, que foren els amfitrions de la festa i els encarregats de rebre els tres Reis.

Tota la comitiva dels reis va passejar per la ciutat acompanyada pels personatges de la família Borja. A més, com és costum, els tres Reis d’Orient van fer el recorregut a les seues carrosses, que, en la línia d’anys anteriors, mostraren un poc del país de cadascun dels tres. Melcior anava acompanyat per la seua biblioteca, Gaspar ho va fer dintre d’una part del jardí del seu Palau i, per últim, Baltasar va mostrar una part de l’oasi on acostuma a descansar amb el seu sèquit.

Enguany, la cavalcada dels Reis Mags va ser molt especial, donat que es tractava de l’Any Borja. És per això que en aquesta ocasió, més de 400 persones i 15 associacions de la ciutat, van participar en una desfilada plena de sorpreses i dolços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada