divendres, 14 de maig de 2010

Presentació d'Un Tast d'Història

  
El passat dimecres dia 12 es va presentar al Palau Ducal Un Tast d’Història. Un Tast d’Història és un producte gastronòmic en el qual participen 16 restaurants de Gandia i la platja amb l’objectiu de donar a conéixer la cuina d’arrel i la cuina antiga de la cort dels ducs de Gandia. Aquest restaurants, identificats amb una placa a la porta, oferiran tots els dies un menú amb els plats més tradicionals de Gandia i els menjars medievals que tastaven els nostres clàssics i, a partir del segle XV, els Borja a Roma i al Palau Ducal. Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració del reconegut crític gastronòmic Jaume Fàbrega, qui ha seleccionat una llista de menjars que els restaurants podran oferir als seus clients. Com a regal, el restaurants lliuraran als clients que trien aquests menús un llibre de receptes de Jaume Fàbrega amb il·lustracions de la pintora gandiana Carla Francés. Els restaurants adherits tindran a l’entrada un faristol creat per l’escultor Joan Barrantes, on es mostrarà el menú del dia. Per a promocionar aquesta ruta gastronòmica s’han editat 5.000 fullets en valencià, castellà i anglés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada