dilluns, 15 de febrer del 2010

El carnestoltes infantil tot un èxit malgrat el fret

Milers d’estudiants de Gandia van viure el divendres la festa que dóna entrada a la quaresma disfressant-se a les seues escoles. I enguany, amb motiu del V Centenari del Naixement de Francesc de Borja, l’Ajuntament de Gandia va preparar un Carnestoltes borgià per als xiquets d’Infantil i Primària de la ciutat.

Prop de 2.300 estudiants de Gandia van desfilar pels principals carrers de la ciutat disfressats amb vestimentes relacionades amb Sant Francesc de Borja i la seua època. D’aquests xiquets i xiquetes, uns 700 són estudiants d’Infantil, i els altres 1.600 són de Primària. Un total de nou col•legis de Gandia es van implicar en aquesta celebració festiva. Són els centres: Botànic Cavanilles, Cervantes, Joanot Martorell, Joan XXIII, Les Foies, Montdúver, Sant Francesc de Borja, Abecé i Carmelites.

Tots aquests xiquets i xiquetes van desfilar per Gandia, des de les 9.30 fins les 12 hores, en diferents cercaviles i amb acompanyament musical per tal de fer partícips a tots els ciutadans de l’esperit festiu de les Carnestoltes i, per extensió, de l’Any Borja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada