divendres, 12 de febrer del 2010

Presentació del Expobús

L’Ajuntament de Gandia ha presentat hui una de les propostes del V Centenari que té com a objectiu difondre aspectes de la vida de Sant Francesc de Borja i dels actes que estan organitzant-se enguany a la ciutat. Es tracta de l’Expobús, un autobús-exposició tematitzat amb motius del patró de la ciutat que recorrerà la ciutat des de febrer fins a juny i que, a l’estiu, es traslladarà a la platja per arribar a tots els turistes que visiten la costa gandiana.

L’alcalde de la ciutat, José Manuel Orengo, ha sigut l’encarregat de presentar, junt amb el màxim responsable del V Centenari del Naixement de Francesc de Borja, Antoni Durà, aquesta nova instal•lació expositiva itinerant que començarà a funcionar per la ciutat demà mateix. Orengo ha destacat que, amb aquesta iniciativa, “pretenem donar a conèixer el gandià més universal, de manera que l’autobús presenta informació en diversos idiomes, per tal de facilitar la visita als visitants”.

L’Expobús eixirà per la ciutat de dilluns a dissabte i la ruta que realitzarà durarà 3 hores diàries. L’horari en que anirà en marxa serà de 17 a 20 hores entre setmana i d’11 a 14 hores els dissabtes. Durant la ruta, el mateix conductor de l’autobús farà de gui per tal d’ajudar a aquells qui visiten la instal•lació. La primera parada de l’Expobús serà demà dissabte a la passarel•la de la Fira. Després, recorrerà la ciutat fins a juny seguint una ruta. I ja a l’estiu, recorrerà els carrers de la platja.

A més d’aquestes parades, tal i com ha comentat Durà, l’Expobús també realitzarà visites a col•legis i altres municipis de la zona segons peticions i oferiments. “L’objectiu de treure fora de la ciutat aquest Expobús és donar a conèixer als nostres veïns que Gandia està celebrant el V Centenari del naixement del seu patró i convidar-los així a que vinguen a gaudir de les activitats que organitzem”, ha declarat Durà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada