dilluns, 15 de febrer del 2010

La comèdia Borja de Pluja teatre

El teatre va tornar a agafar el protagonisme del V Centenari aquest cap de setmana passat amb l’estrena oberta al públic de l’espectacle La comèdia Borja, escrit per Ignasi Moreno i portat als escenaris per Pluja Teatre. Es tracta d’una proposta impulsada per l’Ajuntament per tal de difondre la vida del patró de la ciutat entre els més menuts.

Després de començar a representar-se per a alguns col•legis, el dissabte es va oferir per a tot el públic a partir  al Teatre del Raval.
Ignasi Moreno, autor de l'obra, va comentat que aquesta és la primera obra dedicada a públic infantil que escriu i ha assegurat sentir-se’n “satisfet” del resultat. De fet, el seu text ha estat guardonat, abans de la seua estrena, amb un accèssit als premis de teatre de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE). Segons l’autor de l’obra, la seua intenció és “donar a conèixer detalls de Sant Francesc de Borja de forma còmica i divertida per tal que arribe als més menuts”. El resultat final és un espectacle que “agrada als adults i diverteix als més menuts”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada