dilluns, 22 de febrer del 2010

Pablo Milanés al Serrano

 
El passat dissabte dia 20 de febrer Pablo Milanés va oferir un concert molt emotiu al teatre Serrano. Juntament amb Silvio Rodríguez, Amaury Pérez o Sara González, entre d’altres, Milanés fou un dels membres fundadors, a finals dels anys 60, del moviment anomenat Nueva Trova Cubana. Amb el suggerent títol de Regalo, el cubà ha concebut la seua última producció, que representa un punt d’inflexió respecte dels seus treballs més recents i el dissabte el va presentar al públic de Gandia. Autor de temes tan emblemàtics com Yolanda o Yo no te pido, Milanés, en aquest treball, no abandona en cap moment l’aspecte líric i poètic.

A més, en Regalo, totes les músiques i lletres són pròpies del cantautor cubà, on es pot comprovar un ric univers creatiu que revela les seues emocions més íntimes. El veterà cantautor va tornar a Gandia i no va decebre al seu públic més fidel.


El proper concert del cicle Veus a la Mediterrània serà l'oferit per Maria del Mar Bonet i Nena Venetsanou que tindrà lloc al mateix teatre Serrano el 27 de març. Us hi esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada