dilluns, 21 de juny del 2010

Actuació de Zenet al Marquesa concerts


Aquest dissabte, el jardí de la Marquesa va acollir la penúltima cita del cicle de música a l’aire lliure més seguit de la ciutat: Marquesa Concerts. I el protagonista de la nit va ser el cantant malagueny Toni Zenet, conegut per molts com el Frank Sinatra andalús.

Iniciat al món del teatre i de la interpretació, Zenet va acabar dedicant-se al que vertaderament li cridava l’atenció: la música. Abans, però, se’l va poder veure a la xicoteta pantalla a sèries com El súper o al telefilm Padre coraje. I més abans encara, Zenet va ser obrer, venedor d’enciclopèdies i director d’actores, entre altres.

Però sens dubte, aquest malagueny de naixement criat a Madrid els últims 20 anys de la seua vida, ha trobat en el món de la música un bon lloc on quedar-se. De fet, fa uns mesos va obtenir el reconeixement de la crítica al rebre el guardó com a Artista Revelació de 2009 als Premis de la Música que atorga la Societat General d’Autors i Editors (SGAE).

I és que el seu treball, titulat Los mares de China, no va deixar ningú indiferent. Zenet mescla a les seues peces el tango, el so cubà, el jazz i la copla andalusa. Una fusió de sons i de ritmes que recorden els ambients musicals dels anys 50 i amb la que està tenint un gran èxit pels escenaris de tot el país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada