dijous, 3 de juny del 2010

S'enceta el Marquesa Concerts amb Carmen Paris

Com cada mes de maig, Gandia acull, amb l’arribada del bon temps, un dels cicles musicals a l’aire lliure més prestigiosos de les terres valencianes: Marquesa Concerts, que va tornar el passat dissabte de la mà de l’artista Carmen París. La música mestissa d’aquesta aragonesa d’adopció va donar el tret d’eixida d’aquest cicle que en l’Any Borja també portarà José Mercé, Shuarma, Zenet i La Bien Querida.

Aquesta tarragonina de naixement i aragonesa d’adopció, tot i que només té tres CD al mercat, està considerada com una de les artistes que ocupen un lloc preferent en el panorama de la música actual. De fet, ella va ser la guanyadora del Premi de la Música al millor àlbum de fusió l’any 2009 amb InCubando. El seu estil és molt difícil de catalogar degut al seu mestissatge musical i a la fusió de ritmes.

La música de París presenta influències de la jota aragonesa, el flamenc, la música andalusí o el jazz. Amb tot, el que més crida l’antenció a les seues actuacions és la seua vitalitat escènica, el geni, la transgressió d’una artista que es presenta, per primera vegada, a la nostra ciutat.
Podeu trabar una crònica del concert i més fotos a http://marquesaconcerts.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada