dilluns, 14 de juny del 2010

Inauguració de la nova Plaça El·líptica

Des de fa mesos, estava preparant-se la festa d'inauguració de la nova plaça El•líptica. Fou un acte original i ple de sorpreses, que va pretendre fugir de formalismes i protocols, on el principal protagonista fou el propi veïnat i tots els ciutadans i ciutadans que va voler col·laborar.
 Al sí de la Junta del Districte de l'El•líptica - República Argentina es va formar una comissió d'inauguració que va coordinar tota l'organització de la festa. Al mateix temps, es van mantindre nombroses reunions amb diversos col•lectius i associacions de la ciutat, els quals es van sumar gustosament a l'acte de "presa de possessió" de la nova plaça.
 L'acte s'encetà a les 19.30 hores amb l'eixida de les columnes participants des de la plaça Crist Rei i el carrer Gabriel Miró, recorrent l'avinguda República Argentina. Les columnes estaven formades per entitats i voluntaris, acompanyats per grups musicals, com ara batukades, bandes de música, i de cornetes i tambors. Cadascuna de les columnes estava composada per 750  persones, aproximadament, a més d'un nombre indeterminat de persones que, de forma individual, es van voler sumar a la desfilada. Una vegada arribaren a la plaça El•líptica, els grups participants actuaren en els diferents espais habilitats.
Al voltant de les 21.00 hores, es va realitzar el parlament inaugural per part de les autoritats municipals acompanyats a l'escenari per un representant de cada associació que col•laborava en l'acte.
 Tot seguit, va tindre lloc l'inici del "Festival de figures", amb la formació d'un mosaic gegant on van participar més de 500 persones formant la frase Gràcies a tu, una bona obra!!. A continuació, es disparà confeti i es tiraren papers de colors des dels balcons de les vivendes,per acabar amb un bombardeig pirotècnic i l'il•luminació dels arbres de la plaça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada