dijous, 24 de juny de 2010

Sant Joan a la Platja de Gandia


Un any més, l’Ajuntament de Gandia va preparar una festa a la platja per celebrar la nit més màgica de l’any, la nit de Sant Joan. I de nou, la festa gandiana es va consolidar amb música, focs d’artifici i les tradicionals fogueres a vora mar. La festa va començar a les 22.15 hores i es va allargar fins ben entrada la matinada.
La part musical de la nit la protagonitzaren les bandes Baketà i Shekere, dos grups de percussió que van tocar ritme de batukada pel passeig marítim Neptú.

Durà ha explicat que l’Ajuntament “no lleva protagonisme a la festa dels veïns però ofereix un complement a aquesta i organitza una foguera per a aquelles persones que no en facen”.

Des de les 22.15 hores, les dues formacions van desfilar per primera línea de la platja. La primera ho va fer des del final de la platja i la segona, des de l’església de sant Nicolau. Al voltant de la mitjanit les dues bandes van arribar a l’alçada de l’Hotel Riviera, al carrer la Ràbida, on es va disparar el castell de focs d’artifici i es va botar foc a la foguera de Sant Joan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada