dimecres, 9 de juny del 2010

Èxit de José Mercé al Marquesa concerts

El passat dissabte 5 de juny al Marquesa Concerts vam tindre el plaer d'assistir al concert del flamenc José Mercé. El pati de la Casa de la Marquesa estava ple de gom a gom. Tot el món estava ansiós per escoltar l'actuació més esperada. A primera fila un grup de fans del cantaor anaven escalfant les palmes abans del concert. De sobte s'apaguen les llums i apareix Mercé acompanyat per la guitarra de Moraíto. Amb un silenci sepulcral comença a cantar per Malagueñas i per Soleá amb una veu desgastada però molt potent. 
Uns temes més i eixiren els tres palmeros Rafa, El Negro i Marcei, i començaren a tocar per Alegrias, la temperatura del pati de butaques anava pujant poc a poc. El públic de les primeres cadires no va parar de cantar i palmejar en cap moment, inclús de volta en quant es dirigien al cantant llençant-li tot tipus de floretes. 
La veu d'aquest cantaor es tan potent que en algún moment de l'actuació va  començar a cantar sense micròfon sense que baixara la qualitat i fins i tot es va arrancar a fer un zapateao.
El cantaor presentà el seu darrer treball Ruido però no va deixar de cantar cançons imprescindibles en la seua carrera com Aire o la versió de Al Alba de Luis Eduardo Aute en ens va fer posar els pels de punta. 
 Video de José Mercé a la Casa de la Marquesa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada